Καλά μεταχειρισμένα μέχρι και 35% φθηνότερα  

Συγκριτικά-Αγοραστικά
Αρθρα

Επιλέγοντας μεταχειρισμένο από την Bitros.com

Διαβάστηκε από 1.197 αναγνώστες - 3 Μαρ, 2021

Ερευνούμε τα 700 μεταχειρισμένα που διαθέτει η Bitros.com και σας παρουσιάζουμε 20 περιπτώσεις που σύμφωνα με τα στοιχεία μας έχουν το μεγαλύτερο όφελος αγοράς, σε σχέση με τον πραγματικό μέσο όρο πώλησης. Δείτε ποια είναι αυτά τα αυτοκίνητα.

 
Τα αυτοκίνητα που επιλέξαμε είναι: α) ως 5 χρονών, β) είναι συντηρημένα σωστά και αν τα προηγούμενα 2 κριτήρια τα διαθέτουν σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα της εμπορίας, το τρίτο κριτήριο που θέσαμε ήταν και το πιο δύσκολο: Να έχουν μεγάλο όφελος αγοράς, δηλαδή να πωλούνται σε πολύ καλή τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
 
Μην ξεχνάτε πως πριν αγοράσετε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο θα πρέπει να σας διασφαλίσει ο έμπορος κάποιες minimum εγγυήσεις. Το σημαντικότερο από όλα είναι να έχει συντηρηθεί σωστά και στα τακτικά διαστήματα που ορίζει ο κατασκευαστής, το επόμενο να μην έχουν δεχτεί κάποιο τρακάρισμα το οποίο ανάγκασε το αυτοκίνητο να μπει στην καλίμπρα (δεν εννοούμε μικροτρακαρίσματα, με πόρτες, φτερά κτλ., αυτά είναι άνευ σημασίας), να έχουν εγγύηση πραγματικών χιλιομέτρων, μιας και η φθορά που έχει υποστεί ένα αυτοκίνητο σχετίζεται με τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει. Επειδή δεν είστε εμπειρογνώμονας, καλό είναι να επισκεφτείτε την εμπορία με κάποιον δικό σας τεχνικό.

Τέλος, ο έμπορος θα πρέπει να είναι ξεκάθαρος, αν δεν είναι και μιλάει με τα λεγόμενα «μισόλογα», είναι σημάδι για να μην τον εμπιστευτείτε και να προχωρήσετε σε άλλον, ακόμα και αν το αυτοκίνητο που πουλάει είναι πιο φθηνό (κάποιον λάκκο θα έχει η φάβα...).

Αυτές είναι γενικές συμβουλές τις οποίες δίνει και προτείνει η bitros.com πριν αγοράσετε οποιοδήποτε μεταχειρισμένο, η ίδια η εμπορία παρέχει εγγυήσεις σε όλους τους πελάτες της για τα αυτοκίνητα που πουλάει.

Μην το κουράζουμε άλλο ας μπούμε στο «ψητό»: Αυτά είναι τα  αυτοκίνητα που ξεχωρίσαμε αυτόν τον μήνα από την bitros.com. Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα αυτοκίνητα της εμπορίας που δεν είναι και λίγα (700) και σίγουρα έχουν και αυτά όφελος αγοράς,
 


Kαλά Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα μέχρι και 35% φτηνότερα


Προσφορές της εβδομάδας

TOP 10 - Πωλήσεις 2022

TOYOTA 17.208
OPEL 14.347
VW 13.261
FIAT 12.253
HYUNDAI 11.673
PEUGEOT 10.657
MERCEDES 10.606
NISSAN 10.080
RENAULT 8.890
FORD 8.673