Καλά μεταχειρισμένα μέχρι και 35% φθηνότερα  

AUTO CENTER ΓΡΑΒΑΛΟΣ - ΕΜΠΟΡΟΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ - ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ

AUTO CENTER ΓΡΑΒΑΛΟΣ

Λ.ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 261, 15343   ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ

Τηλέφωνα: 210 6542260

Website   Email: [email protected]

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Θέλετε να αγοράσετε, να πουλήσετε ή ακόμα και να ανταλλάξετε αυτοκίνητο; Στην έκθεση AutoCenter Γράβαλος μέσα σε μία ημέρα, μπορείτε να έχετε το αμάξι που πάντα θέλατε.

Έχοντας την εμπειρία 31 ετών, η έκθεση αυτοκινήτων AutoCenter Γράβαλος καταφέρνει μέχρι και σήμερα να ανεβάζει συνεχώς τον πήχη! Το μυστικό; Να θέτεις συνεχώς τα πιο αυστηρά κριτήρια αξιολόγησης και να μην αφήσεις ούτε ένα πελάτη, χωρίς να του βρεις το αυτοκίνητο που ψάχνει.

Η εταιρία διαθέτει προς πώληση μόνο εγγυημένα και αυστηρά ελεγμένα μεταχειρισμένααυτοκίνητα, ενώ η γκάμα της είναι σε θέση να καλύψει και τον πιο απαιτητικό πελάτη.
 
  • Θέλετε να αγοράσετε; Στην AutoCenter Γράβαλος θα βρείτε μόνο ατρακαριστα και σε άριστη κατάσταση αυτοκίνητα, τα οποία διαθέτουν πάντα βιβλίο service και έχουν περάσει από εξονυχιστικό έλεγχο. Πατήστε εδώ και δείτε όλα τα μοντέλα με ένα κλικ. Χιλιόμετρα, καύσιμο, τιμή και όλο τον διαθέσιμο εξοπλισμό.
  • Θέλετε να πουλήσετε; Επισκεφτείτε το κατάστημα με το αυτοκίνητο σας για να λάβει χώρα ο απαραίτητος έλεγχος και να δωθεί η τελική προσφορά  για την άμεση αγορά του. Βασική προϋπόθεση να είναι ατρακαριστο και να έχει βιβλίο service.
    Η διαδικασία κρατάει περίπου 20 με 30 λεπτά και σε περίπτωση που υπάρχει τραπεζική οφειλή, η εταιρία αναλαμβάνει την αποπληρωμή του δανείου του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου σας  με μετρητά προς την τράπεζα.
  • Θέλετε να ανταλλάξετε; Ελάτε με το αυτοκίνητο σας στην έκθεση της εταιρίας και βρείτε το επόμενο όχημα που θα οδηγήσετε. Η αξία του αυτοκινήτου θα εκτιμηθεί σωστά και με τους κατάλληλους γνώμονες, δίνοντας σας πάντα, το μέγιστο κέρδος.
Η εταιρία AutoCenter Γράβαλος, σέβεται τους χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες της όλα αυτά τα έτη, και θεωρεί υποχρέωση της, να σας βρει το αμάξι των ονείρων σας.
 
Πάντα με απόλυτη επαγγελματική εντιμότητα, όχι μόνο πριν, αλλά και μετά την πώληση.
 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η εταιρία AutoCenter Γράβαλος, σέβεται τους χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες της όλα αυτά τα έτη, και θεωρεί υποχρέωση της, να σας βρει το αμάξι των ονείρων σας.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες


Kαλά Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα μέχρι και 35% φτηνότεραΠροσφορές της εβδομάδαςTOP 10 - Πωλήσεις 2020

TOYOTA 34.396
OPEL 31.820
FIAT 29.664
VW 23.041
HYUNDAI 20.117
PEUGEOT 19.481
CITROEN 18.671
NISSAN 18.403
MERCEDES 17.874
FORD 17.665

Δείτε 16 Μεταχειρισμένα