Καλά μεταχειρισμένα μέχρι και 35% φθηνότερα  

AUTO TROVAS - ΕΜΠΟΡΟΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ

AUTO TROVAS

ΚΩΝ/ΝΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 67, 15232   ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Τηλέφωνα: 210 6896543

Website   Email: [email protected]

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη της επιτυχίας, από την 35χρονη παρουσία στον χώρο, και τους εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες. Βρείτε και εσείς το επόμενο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο σας στην εταιρία Auto Trovas ή πουλήστε το δικό σας, και βγείτε κερδισμένοι.

Όλα ξεκίνησαν από τον έμπειρο οδηγό αγώνων ταχύτητας, Ευάγγελο Τρoβά, ο οποίος το 1983 θέλησε να μοιραστεί την αγάπη του για το αυτοκίνητο. Με τεχνογνωσία που δεν συναντάται εύκολα, και με μεράκι για τα τετράτροχα, ίδρυσε την εταιρία με σκοπό να παρέχει στην αγορά, μόνο τα καλύτερα και ελαφρώς μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.

Επισκεφθείτε τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Χαλάνδρι (Κ.Παλαιολόγου 67-Παπανικολή) και αφήστε  τον γιο του, Διονύση Τροβά,  να σας καθοδηγήσει στην αγορά του επόμενου αυτοκίνητου σας. Δείτε από κοντά την τεράστια γκάμα ποιοτικών  μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, πάντα εγγυημένα καλή κατάσταση και στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Εξηγήστε στους ειδικούς, για ποια χρήση προορίζεται το επόμενο αυτοκίνητο σας, και επιλέξτε ανάμεσα στις πιο σωστές και εξατομικευμένες προτάσεις. Περιηγηθείτε στο ενημερωμένο siteκαι δείτε όλα τα μοντέλα, όπως και μοναδικές προσφορές γύρω από την επόμενη αγορά σας. 

Γιατί εδώ;
  • Για 0% προκαταβολή,
  • Για μέχρι 72 δόσεις,
  • Για γραπτή εγγύηση μεταχειρισμένου
  • Για κάθε έλεγχο
  • Για αγοραπωλησία αυθημερών 
  • Για μηδενική γραφειοκρατία 

Τέλος, εάν επιθυμείτε, η εταιρία Auto Trovas, αγοράζει αυθημερόν και απολύτως μετρητοίς το αυτοκίνητο σας, ή το ανταλλάσσει με καινούργιο ή μεταχειρισμένο της αρεσκείας σας.
 
Τι περιμένετε λοιπόν; Auto Trovas και βρήκατε το νέο σας αυτοκίνητο!

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τέλος, εάν επιθυμείτε, η εταιρία Auto Trovas, αγοράζει αυθημερόν και απολύτως μετρητοίς το αυτοκίνητο σας, ή το ανταλλάσσει με καινούργιο ή μεταχειρισμένο της αρεσκείας σας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για 0% προκαταβολή, Για μέχρι 72 δόσεις, Για γραπτή εγγύηση μεταχειρισμένου Για κάθε έλεγχο Για αγοραπωλησία αυθημερών Για μηδενική γραφειοκρατία

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες


Kαλά Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα μέχρι και 35% φτηνότεραΠροσφορές της εβδομάδαςTOP 10 - Πωλήσεις 2020

TOYOTA 34.396
OPEL 31.820
FIAT 29.664
VW 23.041
HYUNDAI 20.117
PEUGEOT 19.481
CITROEN 18.671
NISSAN 18.403
MERCEDES 17.874
FORD 17.665

Δείτε 49 Μεταχειρισμένα